«سکنجبین» بهترین نوشیدنی تابستان

به گزارش مشرق، نعمتالله مسعودی متخصص طب سنتی درباره «راه های مقابله باگرمازدگی در فصل تابستان»، اظهار داشت: باید توجه کنیم که اکنون در فصل گرما هستیم؛ در نتیجه ضرورتی ندارد تا وعده غذایی ناهار را میل کنیم و مهمتر از این موضوع توجه به این نکته است که میتوانیم غذا را کمتر مصرف کنیم؛ ضمن اینکه نوع خوردن غذا نیز بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید کودکان در گرما چه بنوشند و چه بپوشند عوارض نوشیدن روزانه یک لیوان نوشابهوی با تاکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخکردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: مصرف میوهها بسیار توصیه میشود؛ برای نمونه سیب خود یک غذاست یا خوردن سالاد و نان و ماست نیز میتواند برای یک وعده غذایی استفاده شود؛ به خصوص مصرف آن در ناهار توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «بهترین نوشیدنی برای مصرف در فصل تابستان چیست؟»، بیان داشت: میتوان میوههای موجود را تبدیل به شربت کرده و از آن استفاده کرد؛ مانند شرب زرشک و آبلیمو که توصیه میشود، اما بهترین مادهای که باید به آن توجه کنیم سرکه و انگبین است. ما 1261 مدل سرکه و انگبین داریم که سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است بسیار مفید بوده و خاصیت غذایی، رفع عطش و انرژیزایی خوبی دارد.
بازتاب این خبر در رسانه ها
اخبار مرتبط
-
ایسنا ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
-
آفتاب ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
-
باشگاه خبرنگاران ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
-
برترین ها ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
-
مشرق ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
-
برترین ها ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
-
آفتاب ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
-
افکار نیوز ۱۵ بهمن ۱۳۹۷
-
باشگاه خبرنگاران ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
-
برترین ها ۱۳ بهمن ۱۳۹۷