۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۲۳

مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان سنقر خبر داد:

یک واحد تهیه غذای غیر بهداشتی در شهرستان سنقروکلیایی پلمپ شد

یک واحد تهیه غذای غیر بهداشتی در شهرستان سنقروکلیایی پلمپ شد
مسئول بهداشت محیط شهرستان سنقروکلیایی گفت : یک واحد تهیه غذای غیر بهداشتی در شهرستان سنقروکلیایی پلمپ شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا هادی امجدیان در گفتگو با سهیل سنقر اظهار داشت : طی بازدید های بعمل آمده توسط گشت مشترک ادارات محترم تعزیرات حکومتی ،اماکن نیروی انتظامی ،اداره صنعت و معدن وتجارت ،دامپزشکی و واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت یک واحد تهیه غذا که دارای نواقص بحرانی از جمله استفاده از مواد شیمیایی و رنگ غیر مجاز و استفاده از ضایعات مرغ در کباب بود پلمپ شد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان سنقروکلیایی با بیان اینکه متصدی این مکان با قیمت نازل اقدام به عرضه غذا می کرد افزود : علاوه بر بازرسی روزانه کارشناسان بهداشت محیط از اماکن عرضه مواد غذایی به صورت هفتگی نیز با ادارات دامپزشکی صنعت و معدن ،تعزیرات و اماکن نیز از مراکز عرضه مواد غذایی انجام می گیرد و خوشبختانه هماهنگی و همکاری خوبی بین ادارات جهت بازرسی از اماکن حساس که مستقیما با مواد غذایی در ارتباطند وجود دارد و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی برابر مقررات با این افراد رفتار می گردد.

امجدیان تاکید داشت : به تمامی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص صنوف حساس مانند رستوران ،تهیه غذا ،ساندویچی ،نانوایی ،قنادی و.... توصیه می نماییم که مسایل و مقررات بهداشتی را جدی گرفته و رعایت نمایند و از عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و بی کیفیت خود داری نمایند و در صورت عدم رعایت مقررات با این افراد سود جو برابر مقررات رفتار خواهد شد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان سنقروکلیایی در پایان خاطر نشان کرد : از عموم همشهریان تقاضا داریم هر گونه تخلف و مشکلات بهداشتی را به شماره 190 گزارش نمایند.

منبع : دانا
website tracking