۲۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۴۸

44 هزار و 584 تن فراورده های خام دامی در خمین تولید شد

44 هزار و 584 تن فراورده های خام دامی در خمین تولید شد
خمین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: 44 هزار و 584 تن فراورده خام دامی در این شهرستان در 9 ماه امسال تولید شده است.

احمدرضا جعفری روز دوشنبه در گفت گو با ایرنا افزود: این میزان شامل 6 هزار و 956 تن گوشت سفید مرغ، 2 هزار و 233 تن گوشت قرمز، 34 هزار و 500 تن شیر خام و 895 تن تخم مرغ است.
وی ادامه داد: گوشت سفید مرغ از جوجه ریزی 2 میلیون و 994 هزار جوجه ریزی در 104 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان حاصل شده است.
جعفری بیان کرد: 80 درصد از فرآورده های خام دامی تولید شده این شهرستان مازاد بر مصرف است که به استان های مجاور برای فرآوردی ارسال شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: 146 هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا و 200 هزار تخم ماهی چشم زده در سال جاری در استخرهای پرورش ماهی به منظور تولید بچه ماهی رها سازی شده است.
جعفری بیان کرد: این شهرستان در تولید گوشت سفید مرغ و عسل رتبه دوم، شیر خام رتبه سوم ، گوشت قرمز و تخم مرغ به ترتیب رتبه پنجم و ششم را در استان مرکزی دارد.
52 درصد از جمعیت 110 هزاری خمین کشاورز هستند.
7277/6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشار دهنده:مژگان حیدری

منبع : ایرنا

پربازدیدترین امروز

website tracking